Buurtkamperen op 15-09-23 in speeltuin Amsteldorp!

Omdat het kan en omdat het droog is en omdat het altijd leuk is en leuk was organiseert de speeltuincommissie nog één keer een vrijdag 15 september bot zaterdag 16 september een buurtcamping.

Ouders zijn met hun kinderen en een tentje welkom. Programma: vrijdag vanaf 16.30 tentje opzetten en kampvuur, en bij voldoende animo (en eigen bijdrage) een barbecue. We regelen springkussen en ontbijt! Het is een mooi afscheid van de zomer.

We zoeken jou!

We zoeken dringend vrijwilligers. Er zijn nauwelijks meer mensen om activiteiten te organiseren. Door verloop is de commissie te klein geworden en de laatste leden houden er nu ook mee op. Meer informatie hier. Doe je alvast mee om in 2024 wat contact met de gemeente te houden en soms een klein buurtfeestje te organiseren? Want gezellige kleine buurtjes hebben kleine buurtfeestjes nodig, zo af en toe. En waar kan dat beter dan in onze eigen kleine groene buurtspeeltuin?