Zomermarkt!

Deelname is gratis! (Zowel voor verkopers als bezoekers.) Aanmelding is niet nodig.Er is geen kraamverhuur, neem zelf een kleedje mee (of een tafel of iets dergelijks).Je kunt niet met de auto het terrein op, uiteraard wel met steekkarretjes, (bak)fietsen, etc.In de speeltuin staan picknickbanken, het is niet toegestaan deze te gebruiken om je spullen op te verkopen; de picknickbanken zijn gereserveerd voor bezoekers en voor de organisatie. Handelaren niet toegestaan.Vol = vol, maar we hebben heel veel plaats. Je spullen mogen niet in de weg liggen van looproutes.De markt is van 11-16. Wil je je spullen eerder klaarleggen? Dat kan vanaf 10 uur.
Laat je plaats netjes achter. Je mag geen onverkochte spullen laten liggen als je vertrekt; wel kun je kleine artikelen neerleggen op een tafel die de organisatie daarvoor zal neerzetten. De spullen daarop zijn gratis mee te nemen voor bezoekers; wat overblijft gaat naar kringloopwinkel ’t Hartje.Deelnemers aan de markt zijn verplicht de aanwijzingen van de organisatoren op te volgen. Als het heel slecht weer wordt zullen we het feest afgelasten. Bij twijfel kun je de dag van te voren kijken op www.speeltuinamsteldorp.nl.Over het springkussen: Gratis, maar: hou de kinderen die onder jouw hoede staan in de gaten. Je bent daarvoor zelf verantwoordelijk. Als het druk is, zorg dan dat andere kinderen ook kunnen. Hou het veilig, laat niet te veel kinderen tegelijk op het springkussen.Over de schmink: Van 12-15, gratis.
Eten en drinken: De opbrengst komt ten goede aan Speeltuin Amsteldorp.WC: Aanwezig.Over Speeltuin Amsteldorp: zie www.speeltuinamsteldorp.nl. We zoeken altijd nieuwe vrijwilligers voor het organiseren van activiteiten. Ook zijn we altijd op zoek naar buurtbewoners die een week per jaar de speeltuin ’s ochtends willen openen en ’s avonds sluiten. Mail ons als je interesse hebt