Buurtkamperen? 31-8 speeltuinnacht!


Mooi weer – weer. Woensdag nazomerhittedag. Maar het weekend wordt nog mooier, omdat we op zaterdag 31 augustus voor kinderen, hun vaders en moeders een buurtcampingnacht in de speeltuin organiseren. Tent opzetten en (niet) slapen maar! Leef het leven, droom van de maan!

Neem je tent mee, kom vanaf 13 uur, we zorgen voor een zwembad voor wateraanbidders, een springkussen voor wie op springen staat, een elektische rodeostier voor iedereen van jong tot oud die graag stieren temt en een buurtBBQ en marshmallows voor iedereen.

Andere plannen hebben te maken met action painting (spetteren met spetterverf op schilderdoeken) en het bouwen van waterraketten om Noord-Korea mee bang te maken.

Volgende ochtend croissants en koffie! De R zit zondag weer in de maand, van Regelmaat….

,